Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

Stiați că și macaralele cresc? Scene spectaculoase surprinse pe șantierul primului imobil de birouri din ansamblul urbanistic Openville. VIDEO!

HOME    /    NOUTĂŢI
Stiați că și macaralele cresc? Scene spectaculoase surprinse pe șantierul primului imobil de birouri din ansamblul urbanistic Openville. VIDEO!

28 / APR

Cu un ritm de construcție care asigură ridicarea unui nivel în doar 9 zile, lucrările de edificare a clădirii United Business Center 2 (UBC 2) au ajuns la etajul VI. Pentru că înălțimea la care se lucrează este tot mai mare, este nevoie ca macaralele care operează pe șantier să fie liftate, adică înălțate pe verticală. O astfel de operațiune s-a desfășurat zilele trecute, iar imaginile surprinse în timpul acțiunii sunt spectaculoase.

 

UBC 2 este primul imobil office din ansamblul multifuncțional Openville la care se lucrează. Clădirea din proximitatea Iulius Mall va avea 11 etaje, cele mai moderne dotări, un design deosebit și o suprafață de 18.000 mp. Lucrările la acest imobil vor fi finalizate în ultimul semestru al acestui an.

 

În total, în complexul Openville vor fi construite șapte imobile de birouri clasa A, printre care și cel mai înaltă clădire office din România. Ansamblul urbanistic va mai cuprinde cel mai mare parc suspendat din țară, 100 de noi magazine, cafenele, restaurante, 15 săli de cinematograf, fresh market, săli de evenimente și locuri de joacă. 

 

https://youtu.be/4YoITMeynOc

ÎNAPOI
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2019 Openville.
Web design by Royalty