Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

Ness Digital Engineering sărbătoreşte succesul Centrului de Inovaţie Tehnologică din Timişoara şi inaugurarea noului sediu de birouri din clădirea UBC 2 a ansamblului Openville

HOME    /    MEDIA
Ness Digital Engineering sărbătoreşte succesul Centrului de Inovaţie Tehnologică din Timişoara şi inaugurarea noului sediu de birouri din clădirea UBC 2 a ansamblului Openville

09 / MAR

Cu ocazia aniversării unui an de prezenţă în Timişoara, furnizorul de soluții de transformare digitală şi servicii personalizate de inginerie software Ness Digital Engineering se mută oficial în noul şi mult mai spaţiosul său Centru de Inovaţie Tehnologică din Timişoara, România, situat în clădirea United Business Center 2 din ansamblul mutifuncțional Openville.  

 

Centrul din Timișoara, o locaţie soră a Centrului Ness de Inovaţie Tehnologică din Iaşi, îi permite companiei să acceseze resursele bogate de talente în inginerie din domeniul automotivelor, big data, cloud şi platforme software din România, în vederea dezvoltării şi furnizării de soluţii prin care să își ajute clienţii să se poziționeze în fruntea industriilor în care activează.

 

„În cursul anului trecut, echipa noastră din Timişoara a furnizat cu succes tehnologii inovatoare pentru clienții săi din industria automotivelor, industria de media și divertisment, respectiv industria de marketing/publicitate online şi suntem încântați de faptul că aceasta se mută în noul sediu ultramodern”, a declarat Paul Lombardo, CEO al Ness Digital Engineering. „Avem resursele necesare pentru a accelera soluţiile de transformare digitală oferite clienţilor noştri şi sperăm să continuăm să ne dezvoltăm cu succes cât mai mulți ani de acum înainte”.

 

În cursul primului an de operare al Centrului, echipa Ness din Timişoara și-a ajutat clienții în dezvoltarea de soluții inovatoare, printre care se numără următoarele:

 

 

În prezent, Centrul de Inovaţie Tehnologică Ness din Timişoara are peste 60 de angajaţi şi previzionează o creștere de până la câteva sute de angajați în următorii trei ani. Centrul din Timișoara se axează pe furnizarea de soluţii ultramoderne atât clienţilor Ness din Statele Unite, cât şi celor din Europa. Timişoara este recunoscută pentru resursele de talente din domeniile Automotivelor şi Big Data. Pentru a facilita transformarea digitală a clienţilor săi, Ness urmărește să devină angajatorul preferat al celor mai străluciți ingineri din Timişoara, pe segmentul de automotive, Internetul Tuturor Lucrurilor (Internet of Things), Big Data, sisteme integrate, dezvoltare web, mobile și Cloud, învăţare automată și altele.

 

Ness a ales noua clădire United Business Center 2 din Openville ca locație pentru sediul său în virtutea parteneriatului de succes început în urmă cu mai mulți ani în Iași cu grupul de companii IULIUS, precum şi datorită accesului la o gamă completă de servicii şi beneficii pe care îl oferă locația, în proiectul multifuncțional Openville și în Iulius Mall Timişoara. Ness ocupă o suprafață de 2.800 mp în clădirea United Business Center 2.

ÎNAPOI
NEWSLETTER
ÎNSCRIE ADRESA DE EMAIL
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2018 Openville.
Web design by Royalty