Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

Compania Iulius a început lucrările la cea de-a treia clădire de birouri din ansamblul mixt Openville Timişoara

HOME    /    MEDIA
Compania Iulius a început lucrările la cea de-a treia clădire de birouri din ansamblul mixt Openville Timişoara

20 / IUN

Compania IULIUS a demarat, la Timişoara, lucrările la o nouă clădire de birouri clasa A care face parte din ansamblul Openville, cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din vestul ţării. Acesta este cel de-al treilea imobil office dezvoltat sub brandul United Business Center (UBC) din totalul de şapte clădiri prevăzute în proiect. Cu o suprafaţă totală de peste 130.000 mp, componenta de birouri a ansamblului Openville va deveni un pol regional de business.

 

Clădirea UBC 3 va avea aproximativ 18.000 mp, 14 etaje şi va fi certificată LEED, urmând să beneficieze de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor. Pe baza experienţei dezvoltării celorlalte două imobile office din Openville, termenul estimat de livrare pe piaţă pentru UBC 3 este de aproximativ 12 luni.

 

În prezent, se lucrează la consolidarea terenului pe care se va înălţa clădirea de birouri. În paralel, în Openville continuă lucrările de construcţie la UBC 1, imobilul de 13.000 mp care va fi finalizat în vară, precum şi la parcarea supraetajată cu peste 900 de locuri, care va deveni funcţională în toamnă. În curând, alte două noi imobile de birouri vor intra în construcţie. În luna ianuarie, IULIUS a inaugurat prima clădire de birouri, de 18.000 mp, închiriată integral de companii din IT şi automotive. 

 

Acces direct din parc şi panoramă spre parcul Openville

 

UBC 3 se va remarca prin silueta arhitecturală deosebită, dar mai ales prin poziţionarea sa, în imediata apropiere a parcului de 55.000 mp, care va fi amenajat integral de compania IULIUS. Clădirea va beneficia de două intrări principale: de la nivel pietonal şi de la nivelul parcului suspendat, care va fi creat în totalitate peste o dală urbană, deasupra parcării subterane a ansamblului. Astfel, cei care vor lucra în UBC 3 vor avea parte de o panoramă deosebită asupra zonelor verzi şi vor beneficia de acces imediat la cafenelele şi restaurantele amenajate în aer liber, în parcul Openville.

 

Clădirea are prevăzute 14 etaje şi un nivel tehnic, iar demisolul şi parterul vor fi rezervate spaţiilor de retail. Suprafeţele generoase pe fiecare nivel, care vor ajunge până la 2.000 mp, spaţiile ample fără coloane interioare şi faţada integral din sticlă, cu un aport sporit de lumină naturală, se vor adăuga celor mai noi tehnologii disponibile şi soluţiilor eficiente din punct de vedere energetic.

 

Ca şi în cazul celorlalte clădiri de birouri din proiectul mixt, UBC 3 vine în întâmpinarea companiilor care doresc să le ofere angajaţilor cele mai moderne condiţii şi acces rapid la facilităţi şi servicii utile, în timpul programului de lucru şi după.  Acestea vor fi disponibile la doi paşi, în Iulius Mall Timişoara: zonă de food court, restaurante şi cafenele pentru pauzele de masă, centru de fitness, sute de magazine, cinema multiplex, grădiniţă, cabinete medicale, curăţătorie, spălătorie, agenţii de turism şi birouri ale instituţiilor publice.

 

În plus, prin programul Card Partener, creat special pentru angajaţii din ansamblul Openville, aceştia beneficiază exclusiv de promoţii la peste 100 de locaţii din mall: până la 25% discount la magazinele de vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii; până la 20% la cafenele şi restaurante; până la 15% în food court; până la 20% la servicii de curăţătorie, spălătorie auto, coafor, turism şi entertainment.

ÎNAPOI
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2018 Openville.
Web design by Royalty