Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

ACI Worldwide se extinde în România

HOME    /    MEDIA
ACI Worldwide se extinde în România

11 / IUL

ACI Worldwide (NASDAQ: ACIW), unul dintre principalii furnizori mondiali de soluții de plăți electronice și servicii bancare în timp real, a anunțat astăzi deschiderea oficială a noului său birou din Timişoara, România, situat în United Business Center 2, Openville Timişoara, un proiect cu destinație mixtă. Deschiderea acestui birou nou urmează după recenta extindere a sediului central al ACI din Naples, Florida și a centrului său de date de ultimă generație din Limerick, Irlanda, fiecare dintre acestea aducând cu sine mărirea numărului de angajați.

 

ACI este prezentă în Timişoara de peste zece ani, punând un accent puternic pe identificarea talentelor ca parte din programul său de stagii de practică de lungă durată și pe colaborarea cu universitățile tehnice locale  de renume. Dealtfel, peste 100 dintre actualii angajați și-au început cariera în cadrul ACI prin programele de practică universitară. Având peste 200 de angajați la Timişoara, această extindere aduce cu sine și o creștere a numărului de posturi disponibile în regiune, preconizându-se recrutarea a 50 de noi angajați. 

 

„Avem la Timişoara angajați incredibil de bine pregătiți, iar extinderea noastră vine ca urmare a angajamentului și talentului de care au dat dovadă aceștia,” a spus Phil Heasley, președintele și Directorul General al ACI Worldwide. „Industria plăților continuă să treacă printr-o perioadă de perturbări majore, aflându-se sub influența așteptărilor în timp real ale consumatorilor actuali, care doresc plăți rapide cu efect imediat. Această echipă joacă un rol semnificativ în dezvoltarea și consolidarea ofertelor ACI din domeniul soluțiilor universale de plată (Universal Payments), care sunt folosite de unii dintre cei mai mari comercianți, intermediari și unele dintre cele mai mari instituții financiare din Europa— și din lume.”

 

 

Despre ACI Worldwide

ACI Worldwide, compania soluțiilor de plăți universale - Universal Payments (UP), facilitează efectuarea plăților electronice pentru peste 5.100 de organizații din lumea întreagă. Peste 1.000 dintre cele mai mari instituții și financiare și companii de intermediere financiară, precum și mii de comercianți din întreaga lume se bazează pe ACI pentru efectuarea de plăți și stabilirea de garanții în valoare de 14 trilioane de dolari pe zi. În plus, nenumărate organizații folosesc serviciile noastre de transmitere și plată electronică a facturilor. Prin gama noastră largă de soluții software livrate la sediul clienților sau prin soluțiile ACI de private cloud, oferim capabilități de plăți imediate, în timp real, și asigurăm cea mai completă experiență de plăți omni-canal din industrie. Pentru a afla mai multe informații despre ACI, vă rugăm să accesați www.aciworldwide.com. De asemenea, ne puteți găsi și pe Twitter @ACI_Worldwide

ÎNAPOI
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2018 Openville.
Web design by Royalty