Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

Parteneriat încheiat între Iulius şi Visma Software pentru închirierea a 4.200 mp în clădirea UBC 3 a Openville Timişoara

HOME    /    MEDIA
Parteneriat încheiat între Iulius şi Visma Software pentru închirierea a 4.200 mp în clădirea UBC 3 a Openville Timişoara

20 / IUL

Compania IULIUS şi Visma Software, dezvoltator norvegian de soluţii software pentru managementul afacerilor, au semnat un contract de închiriere pentru un spaţiu de birouri în clădirea United Business Center 3 (UBC 3) a ansamblului Openville Timişoara, cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din vestul ţării.

Visma Software a închiriat 4.200 mp din cei 18.000 mp pe care îi are cea de-a treia clădire de birouri clasa A din ansamblul dezvoltat, în prezent, în proximitatea Iulius Mall Timişoara. Spaţiul închiriat va permite susţinerea strategiei de dezvoltare pe care Visma Software o are pe plan local. Biroul din UBC 3 se va desfăşura pe trei etaje din cele 14 ale clădirii.

Visma Software este prezentă în Timişoara din anul 2006 şi are 180 de angajaţi. Compania, cu sediul în Sibiu, are în total circa 400 de angajaţi în România (la Sibiu şi Timişoara).

Prin localizarea sa în proximitatea Iulius Mall, UBC 3 vine în întâmpinarea companiilor care doresc să le ofere angajaţilor, pe lângă condiţii moderne de lucru, şi acces rapid la o varietate de facilităţi şi servicii utile, disponibile la doi paşi distanţă: food court, restaurante, centru de fitness, magazine, cinema multiplex, grădiniţă, cabinete medicale, curăţătorie, spălătorie, agenţii de turism etc. În plus, prin programul Card Partener, creat special pentru angajaţii din ansamblul Openville, aceştia beneficiază exclusiv de promoţii de până la 25%, la peste 100 de locaţii din mall.

ÎNAPOI
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2018 Openville.
Web design by Royalty