Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

Vezi cum modernizează un proiect imobiliar din Timişoara infrastructura oraşului! Pasaj subteran, benzi de circulaţie suplimentare, mii de locuri de parcare

HOME    /    MEDIA
Vezi cum modernizează un proiect imobiliar din Timişoara infrastructura oraşului! Pasaj subteran, benzi de circulaţie suplimentare, mii de locuri de parcare

20 / SEP

Investiţia de peste 220 de milioane de euro a companiei IULIUS din proximitatea Iulius Mall Timişoara se află în plină dezvoltare şi, dincolo de spaţiile moderne de birouri sau noile zone de relaxare pe care le va crea, ansamblul mixt Openville va conduce şi la o îmbunătăţire urbanistică deosebit de necesară la nivelul infrastructurii rutiere. Fie că vorbim de continuarea investiţiilor demarate în zonă de municipalitate (crearea de noi artere, modernizarea pasajelor din zonă, lărgirea unor străzi) sau de cele private ale companiei IULIUS, toate vor avea un rol esenţial în fluidizarea circulaţiei şi în accesibilitatea rutieră a întregului centru al Timişoarei.

Zona Iulius Mall se anunţă a fi una dintre cele mai moderne din Timişoara la capitolul infrastructură rutieră, iar primele rezultate în acest sens vor fi vizibile din această toamnă. Atunci va fi finalizată modernizarea străzii din spatele mall-ului, care va avea patru benzi, dar şi parcarea supraetajată din ansamblul Openville. Iar îmbunătăţirile aduse nu se vor opri aici: compania IULIUS va investi într-un pasaj subteran, care va conecta două dintre arterele importante ale Timişoarei, şi va amenaja alte câteva sute de noi locuri de parcare într-un parcaj subteran.

Din fericire, proiectele nu sunt doar pe hârtie, zona Iulius Mall dezvoltându-se vizibil. Pe de o parte, se construiesc clădiri de birouri şi, pe măsură ce sunt finalizate, se şi dau în folosinţă. Pe de altă parte, se lucrează la modernizarea străzilor, a subpasajelor din proximitate şi la crearea de conexiuni între artere. Iar toate acestea s-au desfăşurat, până acum, fără să perturbe programul obişnuit al mall-ului sau al timişorenilor care lucrează în zonă ori merg la cumpărături.

Pasaj subteran pentru fluidizarea traficului, realizat de dezvoltatorii proiectului Openville

La rândul lor, dezvoltatorii Openville au luat măsuri suplimentare pentru ca timişorenii care le trec pragul să nu resimtă desfăşurarea de forţe ce are loc pe şantierul unde clădesc „oraşul viitorului”. Arealele în care se lucrează au fost delimitate cu pânze de vegetaţie şi s-au creat trasee temporare de acces pentru tirurile care aduc marfă. Însă, cel mai important, au pus la dispoziţia publicului noi locuri de parcare în proximitatea mall-ului, pe măsură ce demarau noi construcţii. Mai mult, investesc 11 milioane de euro în prima parcare supraetajată din Timişoara, cu peste 900 de locuri dispuse pe şase niveluri. Ritmul de lucru este la fel de intens ca în cazul spaţiilor de birouri, astfel că, promit aceştia, parcarea va fi gata în această toamnă.

Împreună cu locurile existente în parcarea subterană a Iulius Mall Timişoara, cu cele din parcarea supraetajată, precum şi cu cele care urmează a fi amenajate într-o nouă parcare subterană, în ansamblul Openville vor fi disponibile peste 4.050 de spaţii de garare.

Alte beneficii aduse Timişoarei de proiectul Openville îl reprezintă investiţiile publice. Mai exact, compania IULIUS va realiza un pasaj subteran, care va traversa ansamblul mixt Openville, permiţând, astfel, crearea unei conexiuni directe între două dintre cele mai importante artere rutiere din centrul Timişoarei.

Openville va fi un proiect preponderent pietonal, prietenos cu mediul, datorită faptului că întreaga circulaţie auto se va realiza în subteran. Pasajul va conduce la fluidizarea traficului, dar va permite şi realizarea unei conexiuni pietonale între ansamblul Openville şi restul oraşului. Costul investiţiei va fi suportat de dezvoltator şi va fi cedată municipalității.

 

ÎNAPOI
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2018 Openville.
Web design by Royalty