Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

CINEMA CITY SE EXTINDE ÎN ANSAMBLUL OPENVILLE ȘI LE ADUCE TIMIȘORENILOR, ÎN PREMIERĂ, NOUL CONCEPT DE CINEMA VIP: EXPERIENȚA COMPLETĂ DE CINĂ ȘI FILM

HOME    /    EVENIMENTE
CINEMA CITY SE EXTINDE ÎN ANSAMBLUL OPENVILLE ȘI LE ADUCE TIMIȘORENILOR, ÎN PREMIERĂ, NOUL CONCEPT DE CINEMA VIP: EXPERIENȚA COMPLETĂ DE CINĂ ȘI FILM

08 / MAR

Compania IULIUS şi Cinema City vor aduce în ansamblul mixt Openville Timişoara, pentru prima oară în afara Capitalei, cel mai nou concept din industria internaţională de cinematografie: VIP Cinema All Inclusive. În total, Cinema City va dispune de 12 săli, dintre care trei săli VIP, cu bucătărie proprie, precum și un lobby dedicat, pentru a lua cina înainte de film, transformând o simplă vizionare într-o experienţă de cinci stele.

 

Recent, cele două companii au încheiat un parteneriat prin care Cinema City se va extinde, astfel, cu şapte săli noiîn completarea celor deja existente în Iulius Mall Timişoara, parte integrată a ansamblului mixt Openville. Noul parteneriat a fost încheiat în contextul dezvoltării proiectului Openville, aflat în plin proces de edificare, care va crea o suprafaţă suplimentară de retail de 47.000 mp.

 

„Principala noutate a extinderii Cinema City o reprezintă cele trei săli VIP, unde filmul va căpăta savoare pentru timişoreni, care devin, din spectatori, personajele principale ale serii. Astfel, Cinema City mizează pe cea mai inovatoare şi de succes tendinţă din industrie: cină şi cinema. Cinematograful din Openville va fi prima locaţie din afara Capitalei unde vom lansa acest concept inedit de VIP – o adevărată experienţă cinematografică gourmet, inclusă în preţul unui bilet la cinema”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

 

Noul concept VIP de la Cinema City înseamnă: săli dotate cu fotolii din pielecomplet computerizatecu spătar și suport de picioare ajustabile, pentru o relaxare totală; preparate culinare pe care spectatorii le pot savura înainte de film, pregătite pe loc de un chef, fiind disponibile în regim ultra all inclusivenachos şi popcorn delicios nelimitate pe toată durata filmului, precum şi cele mai bune condiţii de proiecţie.

ÎNAPOI
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2019 Openville.
Web design by Royalty