Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

PARTENERIAT ÎNTRE COMPANIILE IULIUS ŞI CONVERGYS PENTRU ÎNCHIRIEREA A 2.100 MP ÎN ANSAMBLUL MIXT OPENVILLE TIMIŞOARA

HOME    /    MEDIA
PARTENERIAT ÎNTRE COMPANIILE IULIUS ŞI CONVERGYS PENTRU ÎNCHIRIEREA A 2.100 MP ÎN ANSAMBLUL MIXT OPENVILLE TIMIŞOARA

29 / MAR

Companiile IULIUS şi Convergys, furnizor global de servicii de outsourcing, au semnat un contract de închiriere pentru un spaţiu de birouri în ansamblul Openville Timişoara, cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din vestul ţării. Convergys a închiriat o suprafaţă de aproximativ 2.100 mp în United Business Center (UBC), componenta de birouri a proiectului care se dezvoltă, în prezent, în proximitatea Iulius Mall Timişoara.

 

La momentul actual, Convergys are aproximativ 150 de angajaţi în centrul său din Timişoara, care a fost deschis în 2011 pentru a oferi servicii în limba germană. Această nouă investiţie completează amprenta regională a companiei pe care o are prin prezenţa în Bulgaria, Ungaria, Polonia şi România, unde oferă servicii în limbile vorbite în Europa Centrală şi de Est. Noua locaţie are capacitatea de a susţine peste 500 de locuri de muncă şi va fi operaţională până la începutul verii.

 

Convergys, care are o experiență de peste 30 de ani în domeniu, administrează operațiunile de servicii clienți pentru branduri majore de la nivel național și internațional și din industrii precum telecomunicații, retail, comerț electronic, turism și finanțe, operând în 58 de limbi, în 33 de țări, cu peste 130.000 de angajați.

ÎNAPOI
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2019 Openville.
Web design by Royalty