Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

BRANDUL AMERICAN KIEHL`S VA DESCHIDE PRIMUL SĂU MAGAZIN DIN VESTUL ŢĂRII ÎN ANSAMBLUL MIXT OPENVILLE

HOME    /    MEDIA
BRANDUL AMERICAN KIEHL`S VA DESCHIDE PRIMUL SĂU MAGAZIN DIN VESTUL ŢĂRII ÎN ANSAMBLUL MIXT OPENVILLE

11 / IUL

Kiehl’s, farmacia și compania creatoare de produse de calitate superioară de îngrijire a pielii şi părului din New York, va inaugura la Timişoara, în luna iulie, primul său magazin din vestul ţării şi, totodată, al cincilea din România. Acesta va fi situat în Iulius Mall, parte a ansamblului mixt Openville Timişoara, aflat în plină dezvoltare şi care va completa oferta de retail a actualului mall cu o suprafaţă suplimentară de 47.000 mp, ajungând la un total de 118.000 mp închiriabili.

 

Magazinul Kiehl’s din Openville Timişoara va fi cel de-al treilea din reţeaua de mall-uri a companiei IULIUS, după cele din Palas Iaşi şi Iulius Mall Cluj.

 

Brandul Kiehl`s are la bază o moştenire de peste 165 de ani în cercetarea ingredientelor și testarea formulelor, oferind produse profesionale de o calitate superioară pentru îngrijirea pielii și a părului. Clienții vor găsi în magazinul Kiehl`s creme, seruri și măști pentru față, unghii, corp și păr, destinate atât doamnelor și domnișoarelor, cât și domnilor.

 

Magazinul Kiehl`s din Openville Timişoara va beneficia de o estetică aparte, similară  farmaciilor de tip colonial, în care sunt prezente elemente ce fac referire la rădăcinile new-yorkeze ale companiei.

 

Kiehl`s se diferențiază atât prin calitatea superioară a produselor, cât și prin inițiativa „testează înainte să cumperi”, conceptualizată încă din anii `60, în magazinul original din East Village. Mai exact, clienții pot beneficia de consultații gratuite, în baza cărora se fac recomandări personalizate şi li se oferă eşantioane de produse adaptate.

 

La nivel mondial, Kiehl’s deţine peste 250 de magazine proprii, în SUA, Europa, Asia şi Australia. Brandul este prezent pe piaţa din România din anul 2015 şi are patru magazine, în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.  

ÎNAPOI
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2019 Openville.
Web design by Royalty