Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

BRAND ÎN PREMIERĂ LA TIMIŞOARA: NYX PROFESSIONAL MAKEUP VA DESCHIDE, ÎN TOAMNĂ, UN MAGAZIN ÎN ANSAMBLUL MIXT OPENVILLE

HOME    /    MEDIA
BRAND ÎN PREMIERĂ LA TIMIŞOARA: NYX PROFESSIONAL MAKEUP VA DESCHIDE, ÎN TOAMNĂ, UN MAGAZIN ÎN ANSAMBLUL MIXT OPENVILLE

30 / IUL

Brandul american de produse cosmetice NYX Professional Makeup va inaugura la Timişoara, în toamnă, primul său magazin din vestul ţării. Acesta va fi situat la parterul Iulius Mall, parte a ansamblului mixt Openville, aflat în plină dezvoltare şi care va completa oferta de retail a actualului mall cu o suprafaţă de 47.000 mp, ajungând la un total de 118.000 mp închiriabili.

 

Magazinul NYX Professional Makeup din Openville Timişoara va fi cel de-al doilea din reţeaua de mall-uri a companiei IULIUS, după cel din Iulius Mall Cluj.

 

NYX Professional Makeup le va propune clienților o gamă completă și personalizată de produse de înfrumusețare de calitate superioară. Pentru make-up artiști sau pentru cei care pur și simplu sunt pasionați de cosmetice, brandul de peste Ocean propune peste 2.000 de produse profesionale. De la farduri de ochi, baze de machiaj, fonduri de ten, pudre, blush-uri, iluminatoare, corectoare, gloss-uri de buze, rujuri lichide şi clasice, mascara, gene false, până la pensule şi alte accesorii, articolele NYX Professional Makeup nu lipsesc din trusele de machiaj ale specialiștilor din întreaga lume.

 

NYX Professional Makeup a fost creat în 1999, în Los Angeles. Brandul este prezent la nivel internațional prin magazine specializate de cosmetice, precum şi prin locațiile proprii. Magazinul din Openville Timişoara va fi cel de-al cincilea inaugurat în România, după cele din București, Constanța şi Cluj-Napoca.

ÎNAPOI
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2019 Openville.
Web design by Royalty