Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

O NOUĂ CAFENEA TEMATICĂ, LA TIMIŞOARA. LANŢUL TED’S COFFEE CO. VA DESCHIDE ÎN ANSAMBLUL OPENVILLE PRIMA SA LOCAŢIE DIN ORAŞ

HOME    /    EVENIMENTE
O NOUĂ CAFENEA TEMATICĂ, LA TIMIŞOARA. LANŢUL TED’S COFFEE CO. VA DESCHIDE ÎN ANSAMBLUL OPENVILLE PRIMA SA LOCAŢIE DIN ORAŞ

06 / AUG

O nouă cafenea cu un concept aparte pentru iubitorii aromatei licori negre, în ansamblul Openville. Lanțul național TED’S COFFEE CO. va deschide prima sa locație din Timişoara în proiectul mixt care se dezvoltă, în prezent, în proximitatea Iulius Mall. Coffee shop-ul va avea o suprafață de 110 mp şi va fi amenajat la parterul clădirii de birouri United Business Center 3 (UBC 3), aflată în construcție.


TED’S COFFEE CO. va fi locul unde clienții se vor bucura de cafeaua lor preferată, preparată impecabil şi servită cu un zâmbet larg. Sortimentele de cafea servite de TED’S, de la House Blend şi până la Single Origin, sunt certificate „specialty coffee”.


Timişorenii vor savura aici de la tradiționalele espresso, cappuccino, latte sau cafea la filtru, în combinații delicioase de caramel, tiramisu, cocos şi nuci, până la ultimele tendințe în domeniu, precum cold brew, espresso tonic, matcha latte sau chai latte. Nu vor lipsi preparatele de vară pe bază de cafea, ceaiurile parfumate, ciocolata caldă şi băuturile energizante din fructe. În plus, clienții vor avea libertatea să creeze propriile combinații dorite până vor obține cafeaua care le place.


Locațiile TED’S COFFEE CO. sunt memorabile nu doar datorită specialităților delicioase de cafea, ci şi design-ului interior aparte, special conceput de către LAMA Arhitectura. Corpurile de iluminat din pahare de cafea „to-go”, culorile vii, mobilierul din lemn de mesteacăn sau pereții industriali sunt doar o parte dintre elementele care contribuie la redarea unei atmosfere relaxante şi, totodată, inconfundabile.


Lanțul TED’S COFFEE CO. este prezent la nivel național cu 17 unități, în oraşe precum Bucureşti, Braşov, Sibiu şi Ploieşti.
 

ÎNAPOI
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2019 Openville.
Web design by Royalty