Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

BRANDURILE BUZZ ŞI SPORT VISION, DIN TOAMNĂ, ÎN ANSAMBLUL MIXT OPENVILLE TIMIŞOARA

HOME    /    MEDIA
BRANDURILE BUZZ ŞI SPORT VISION, DIN TOAMNĂ, ÎN ANSAMBLUL MIXT OPENVILLE TIMIŞOARA

14 / AUG

Dezvoltarea ansamblului Openville, proiectul mixt care integrează Iulius Mall, aduce noi branduri în Timişoara. Unul dintre acestea este BUZZbrand adresat iubitorilor şi împătimiţilor culturii sneakers-ilorBUZZ va deschide în toamnăla Iulius Mall Timişoara, primul magazin din vestul ţării, concomitent cu inaugurarea Sport Vision, brandul sub egida căruia activează. Cele două magazine vor avea o suprafaţă totală de 300 mp şi vor completa mixul de branduri din zona sport a mall-ului.

 

BUZZ Sneaker Station promovează cultura urbană şi este destinaţia principală pentru iubitorii de sneakers, care vor găsi o gamă extinsă de modele de încălţăminte, unele în ediţii limitate, de la cele mai populare branduri, precum: Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Puma, Converse, New Era. Aflat în pas cu trendurile internaţionale, BUZZ a devenit locul preferat al celor care urmează evoluţiile comunităţii iubitorilor de sneakers, al celor cărora le place să fie diferiţi, originali şi care îşi exprimă atitudinea şi individualitatea prin stilul propriu.

 

BUZZ este prezent în România cu şapte magazine, în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Galaţi, la care se adaugă şi un magazin de tip Outlet în Capitală.

 

La Sport Vision, sportivii de performanţă, împătimiţii expediţiilor sau cei care doresc să facă mişcare vor găsi o gamă variată de îmbrăcăminte, încălţăminte, echipamente şi accesorii, pentru bărbaţi, femei şi copii. Sport Vision are la bază conceptul de magazin multi-brand, deținând licenţă pentru peste 40 de brand-uri din domeniu, precum: Champion, Lonsdale, Ellesse, Umbro, Slazenger. Totodată, este partener internațional cu brand-uri de top din lume, ca: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Jordan, Asics, New Balance, Timberland și altele.

 

La capitolul încălţăminte, Sport Vision oferă opţiuni diverse de pantofi sport, ghete şi încălţări speciale pentru fotbal, fitness sau jogging. Secţiunea de îmbrăcăminte este la fel de generoasă: jachete, hanorace, treninguri, pantaloni, tricouri şi bluze. Persoanele care doresc să aibă parte de cel mai bun echipament pe munte pot opta pentru o varietate de accesorii utile în expediţiile outdoor. Accesorii fitness, mănuşi de box, gantere, articole pentru sporturi precum alergat, antrenament, fotbal, baschet și înot, genţi speciale pentru echipamente și accesorii lifestyle sunt o parte dintre produsele care se vor regăsi, din această toamnă, în magazinul din Iulius Mall, parte a ansamblului Openville.

 

Sport Vision are 10 magazine în România, deschise în oraşe precum Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Galaţi.

ÎNAPOI
 
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
 
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2019 Openville.
Web design by Royalty