Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

OFFICE

HOME    /    OFFICE

Cele şapte clădiri de birouri clasa A United Business Center din ansamblul Openville, situate în centrul Timişoarei, vor forma un business district reprezentativ pentru vestul României, fiind cel mai bun loc din oraş în care să lucrezi.

 

Timişoara este cel mai dezvoltat oraş din afara Capitalei, cu un potenţial semnificativ de creştere, care beneficiază de o localizare excelentă la graniţa de vest, ceea ce îl face deosebit de cosmopolit.

 

Se află în topul celor mai bune oraşe din România în care să trăieşti, posedă o bună infrastructură şi o viaţă socială şi artistică aflată într-un crescendo, pe fondul câştigării titlului de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

 

Cu un sistem universitar recunoscut la nivel naţional şi peste 50.000 de studenți, precum şi cu o infrastructură modernă de telecomunicații, Timișoara reprezintă un real centru regional în ceea ce privește industria IT şi automotive, precum şi serviciile și opțiunile de back office.

 

 

REGULAMENT CAMPANIE "CHESTIONAR TRANSPORT"
Dacă ești angajat UBC2, te invităm, în 20 septembrie să completezi chestionarul on line și poți câștiga premii atractive!...
REGULAMENTUL TOMBOLEI – COMPLETEZI ȘI CÂȘTIGI
REGULAMENTUL TOMBOLEI – COMPLETEZI ȘI CÂȘTIGI...
NEWSLETTER
ÎNSCRIE ADRESA DE EMAIL
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2018 Openville.
Web design by Royalty