Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

OFFICE

HOME    /    OFFICE

Cele şapte clădiri de birouri clasa A United Business Center din ansamblul Openville, situate în centrul Timişoarei, vor forma un business district reprezentativ pentru vestul României, fiind cel mai bun loc din oraş în care să lucrezi.

 

Timişoara este cel mai dezvoltat oraş din afara Capitalei, cu un potenţial semnificativ de creştere, care beneficiază de o localizare excelentă la graniţa de vest, ceea ce îl face deosebit de cosmopolit.

 

Se află în topul celor mai bune oraşe din România în care să trăieşti, posedă o bună infrastructură şi o viaţă socială şi artistică aflată într-un crescendo, pe fondul câştigării titlului de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

 

Cu un sistem universitar recunoscut la nivel naţional şi peste 50.000 de studenți, precum şi cu o infrastructură modernă de telecomunicații, Timișoara reprezintă un real centru regional în ceea ce privește industria IT şi automotive, precum şi serviciile și opțiunile de back office.

 

 

ACCESIBILITATE
Oraşul Timişoara se află la intersecţia celor mai importante rute comerciale ce leagă Vestul de Est, fiind situat la mai puţin de 700 km de mai multe capitale europene. De asemenea, oraşul se află în apropierea graniţelor cu Ungaria şi Ser...
BIROURI CLASA A
United Business Center reprezintă polul birourilor din vestul ţării, un centru de business la cele mai înalte standarde, care oferă un mix aparte de beneficii şi facilităţi.


Openville va include şapte clădiri de birouri clasa A, proiec...
BENEFICII
United Business Center este locul în care orice angajat îşi doreşte să lucreze, oferind un pachet complet de facilităţi şi servicii. A lucra în ansamblul Openville înseamnă acces direct la numeroase facilităţi. În plus, poţi economisi ...
NEWSLETTER
ÎNSCRIE ADRESA DE EMAIL
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2018 Openville.
Web design by Royalty