Română English
DESPRE NOI    /     SOLICITARE SPAŢIU

PARCUL OPENVILLE

HOME    /    PARC
PARCUL OPENVILLE

PARC

O veritabilă oază de relaxare, parcul Openville include aproximativ 20.000 de arbuști și 1.000 de arbori, impresionând prin varietatea vegetală, dar și prin amenajarea peisagistică. Toate speciile au fost alese pentru a reda un spectacol vizual în fiecare anotimp, printr-un joc inedit de forme și culori.

Arborii care înfrumusețează arealul au înălțimi mari, de până la 12 metri, printre aceștia regăsindu-se: paltini, cedri, brazi, molizi argintii, stejari, Metasequoia, Liquidambar (sau arborele de gumă) și Ginkgo Biloba. Alături de aceștia, în parcul Openville sunt plantați și copaci cu înălțimi mari și medii, precum: arborele lalea, pruni decorativi, magnolii, castani, Parrotia, carpeni și fagi cu formă piramidală, arțari de diferite culori etc.


 

Peisajul feeric este completat cu peste 100 de specii de arbuști ornamentali: azalee, hortensii, trandafiri, camelii, wisteria, buxus, călini, forsiția și multe altele. Asemeni parcurilor de marile orașe ale lumii, spațiul verde din Openville include:

ÎNAPOI

GALERIE FOTO

NEWSLETTER
ÎNSCRIE ADRESA DE EMAIL
Openville Facebook Openville Twitter Openville Google Plus
INFORMAŢII DE CONTACT
(+40) 256 - 401604/630
© Copyright 2017 Openville.
Web design by Royalty